Učitelky a učitelé si to zaslouží...

Křišťál – dárek pro paní učitelku, dárek pro pana učitele

 

“Souško učitelko, můžu jít na malou stranu?” hlásím se a je ve mě malá dušička, jestli to klapne… jsem na prvním stupni základky a učitelka je pro mě taková autorita, že mám strach s ní pomalu mluvit o věcech běžné denní potřeby…

…od tohoto okamžiku uplynulo již mnoho let a mnohé se také změnilo. Jsem Husákovo dítě, tudíž si pamatuju, kdy jsme neměli možnost s učiteli diskutovat, všechno bylo dané a nalajnované, a když nějaký spolužák zlobil, dostal facku...

Nechci kritizovat jakékoli metody, osobně při výchově používám zdravý rozum a dělám vše, jak nejlépe dovedu. V každém případě vím zcela jistě jedno, povolání učitelky bych prostě nedala.

Jsem si jistá, že s touto dovedností se musí člověk narodit. Umět předat znalosti, vhodně volit slova, motivovat děti k tomu, aby mě poslouchaly, aby něco dělaly a bavilo je to, aby chodily do školy rády, aby byla sranda, ale přitom mě respektovaly… To je velké umění.

A co už si vůbec nedokážu představit, je 30 dětí pohromadě v jedné třídě. Každé má jinou osobnost, jiné potřeby, jinou schopnost se učit… Nedivím se, že jsou pedagogové na konci školního roku tak vyčerpaní.

Na dnešní době je příjemné, že se ve školách začaly aplikovat prvky individuálního přístupu. Jsou dány konzultační hodiny, školy mají školní psychology a komunikace se zlepšuje i prostřednictvím různých online systémů, kde mají rodiče možnost se o všem informovat.

Tak jako ve všech oborech však platí i zde fakt, že všechno je o lidech. Pokud je paní učitelka laskavá, avšak důsledná, má dar děti naučit a má u nich přirozený respekt, je to polovina úspěchu a měli bychom ji platit zlatem.

A protože se blíží konec školního roku a my si pedagogů velmi vážíme, vytvořili jsme pro ně speciální kolekci dárečků “Paní učitelka, pan učitel”, které si mohou rodiče objednat a až půjdou jejich děti se složkou pro vysvědčení, budou mít pro své milované učitele krásný dárek s kartičkou a věnováním, zabalený v dárkové krabičce.

Pro tuto kolekci jsme zvolili křišťál - univerzální, nejúčinnější krystal na světě. Působí jako velmi silný zesilovač energie. Negativní energie pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření a čistí geopatogenní zóny. Traduje se, že dokáže řešit všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše a dává tělo zpět do rovnováhy. Lze jej použít jako čistič pro ostatní kameny.

Tohoto pracanta, který nám pomáhá ve všech oblastech našeho bytí, bychom v ideálním případě měli nosit stále při sobě. Místem, kde by neměl chybět, je prostor s výpočetní technikou, tedy každá kancelář či kabinet s notebookem či PC by měl být vybaveny křišťálem, abychom se ve svém pracovním prostředí cítili dobře a byli obklopeni pozitivní energií.

Pokud tedy hledáte krásný dárek pro paní učitelku vašich ratolestí, který jí pomůže přes prázdniny nabrat spoustu sil, aby se mohla vrátit se do nového školního roku plná energie a pozitivního myšlení, vybírejte z naší nové kolekce “Paní učitelka, pan učitel”. Máme zde samozřejmě i dárek pro pana učitele a věřte, že všechny tyto dárky vyrábíme s láskou, ručně a tady u nás, v České republice. Jsme si jisti, že takový dárek učitelé velmi ocení a budou vědět, že vám na nich záleží.

Za eKrasy.cz s láskou Renata

 

Vhodné dárky pro paní učitelku či pana učitele:

- Krystal z křišťálu

tezitko male

Zpět do obchodu